Hoʻoholo ʻo Webasto lāua ʻo Espar i ka hoʻopiʻi hoʻokolokolo ma luna o nā mea hoʻomehana kaʻa

Ua hoʻolaha ka ʻAha Apana ʻAmelika no ka Apana Hikina o New York ua loaʻa i ʻelua mau ʻaelike hoʻoholo me Webasto a me Espar ma kahi hoʻopiʻi hoʻopiʻi papa a hiki i $15 miliona.
Kapa ʻia ma ke ʻano he mau mea hoʻopiʻi: Webasto Products North America Inc., Webasto Thermo & Comfort North America Inc. a me Webasto Thermo & Comfort, Eberspaecher Climate Control Systems GmbH & Co. KG Espar Inc. a me Espar Products Inc.
Wahi a ka ʻaha, pili paha ʻo Webasto lāua ʻo Espar i kahi kipi kūʻokoʻa no ka hoʻonui ʻana, hoʻoponopono, mālama a / a hoʻopaʻa paha i nā kumukūʻai o nā mea hoʻomehana autonomous aftermarket (nā mea hoʻomehana a me nā mea hoʻohana i hoʻohana ʻia e hoʻomehana i nā kaʻa kalepa).
E mālama ka ʻaha i ka hālāwai hoʻolohe manaʻo ma Ianuali 9 e hoʻoholo ai inā e ʻae ʻia ka hoʻoholo ʻana.
Pili ka ʻaelike hoʻoholo i nā kānaka a pau a i ʻole nā ​​​​hui e kūʻai ana i nā mea wela ma hope o ʻAmelika, ko lākou mau ʻāina a waiwai paha mai Webasto a i ʻole Espar, a i ʻole mai kekahi o kā lākou mau ʻoihana makua, nā mea i hana mua, nā mea hāʻawi, nā lālā a i ʻole nā ​​​​mea pili, mai ʻOkakopa 1, 2007 a hiki i Dekemaba 31 , 2007, 2012.
Hāʻawi ka ʻaelike hoʻoholo i nā uku ʻakomi i nā lālā o ka papa.Inā hoʻolaha ʻia nā lālā o ka papa ma ka leka a ʻae ʻia ka hoʻoholo ʻana, e loaʻa iā lākou ka uku me ka waiho ʻole ʻana i kahi koi.E helu ʻia nā uku i manaʻo ʻia ma muli o ka ʻikepili kūʻai i loaʻa.
ʻO ka mea i manaʻoʻiʻo aia lākou i loko o kahi papa a ʻaʻole i loaʻa ka leka hoʻomaopopo ma ka leka uila, pono e kipa iā DirectParkingHeaterSettlement.com a i ʻole kelepona ʻole 1-888-396-9582.


Ka manawa hoʻouna: Mei-08-2023